Pretraži

JAVNO IZVINJENJE: Cardi B se obratila fanovima nakon što su je napali da je uvredila Hindu religiju (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/iamcardib

Naime, na novoj naslovnici FN magazina gde je promovisala svoju liniju obuće,  Cardi B je prikazana kao Hindu boginja Durga. 

Nakon što su usledile brojen negativne reakcije na njenu fotografiju, javno se obratila preko svog Instagram storija i objasnila da joj nije bila namera da vređa bilo čiju kulturu i religiju.



Zatim je dodala kako želi da nauči iz ove situacije i da u budućnosti bude bolja. Nakon toga, Cardi je uklonila spornu fotografiju sa svog Instagram profila.

  • Želim da kažem da mi je žao, nije mi to bila namera. Ne volim kada neko nipodaštava tuđe religije. Kada sam radila fotkanje za Reebok, rekli su mi da ću da predstavljam boginju koja predstavlja snagu, ženstvenost i slobodu, a to je nešto što volim i za šta se i sama borim i mislila sam da je vrh. Međutim, ako ljudi misle da vređam njihovu kulturu i religiju želim da kažem da mi je žao, da mi to nije bila namera. Ne volim kada neko nipodaštava tuđe religije, ne bih to dozvolila da rade ni mojoj religiji. Možda je trebalo da istražim i žao mi je, ne mogu da promenim prošlost, ali za ubuduće ću bolje da se informišem – rekla je reperka u svom obraćanju preko Insta storija, a ono možete pogledati u nastavku. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CARDI B se izvinila zbog fotografije koja je protumačena kao vređanje Hindu kulture

A post shared by @ estrada.srbija on Nov 11, 2020 at 5:24am PST

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz