Pretraži

JAKO SAM SREĆNA: Emina ekskluzivno za IDJTV otkrila svoj ljubavni status

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ yaemina

Popularna pevačica je ekskluzivno za IDJTV izjavila da je oduvek više volela boju glasa nego raspon, a kako nova muzika to propagira, ne krije koliko joj je bilo zadovoljstvo da piše takve pesme. 

  • Mislim da će se svideti publici. Imamo pesme koje imaju raspevavanje, one koje više zahtevaju seksipil i harizmu, ali i boju glasa – rekla je Emina.


Jedna od koleginica sa kojima je snimala duet za novi album našla se i Teodora Džehverović, a za nju je imala samo reči hvale

  • Ona je preslatka. Toliko je prirodna i fina jedna devojka, mislim da je svetla budućnost pred njom. I sada je ona već zvezda, ali tek ima 22 godine, a mislim da će to dugo da traje. 

Emina je tokom snimanja posavetovala Teodoru kada je njena karijera u pitanju, a na naše pitanje da li joj u ovakvim momentima pomaže ljubav pevačica je otkrila svoj ljubavni status.

  • Ja sam slobodna, tako da ne znam sa kim pričaš – našalila se ona i nastavila – Jesam, zaista sam slobodna, ali to ne znači da nisam zaljubljena. Ja sam uvek zaljubljena, e sada da li je to u muziku, u projekte, nekog muškarca nije bitno, bitno je samo da se osećam jako dobro. 

Šta je još Emina rekla o planovima za budućnost možete pogledati u novoj epizodi IDJHOT emiisje, čija je Youtube premijera zakazana za ponedeljak u 12h. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz