Pretraži

,,JAKO MI SE SVIĐAJU VOYAGE I BRESKVICA“: Dado Polumenta progovorio o novim izvođačima i muzici

Showbiz
0
Photo:idjtv
  • Mnogo truda, rada i nekih iskrenih momenata je uloženo u ovaj spot i mislim da je ovo nešto zasad najbolje od mene, kako video produkcija, tako i muzički, tekstualno i kako god onako okreneš. Birali smo tu pesmu koja najavljuje povratak i koja ima jednu poruku jako veliku i nešto što će sigurno ostaviti traga na sve ljude koji to budu čuli i videli – rekao je Dado Polumenta za IDJTV.

Budući da ga dugo nije bilo mnogo toga se promenilo u muzici, a isto tako su se pojavila nova imena, što je pevača ne plaši.

  • Iskreno svaka decenija ima svoj nalet i smatram da tu nije ništa loše. Muzika i jeste za to postoji što više stilova, mladih i starih izvođača – priznao je.


Pevač je otkrio da li vidi naslednika među novim izvođačima, koji su u poslednje vreme popularni.

  • Nema naslednika još. Tek sad počinjem da predstavljam nešto najbolje do sada i ne bih uopšte tako gledao, ali ima dosta nekih novih lica koja mi se sviđaju i koja sam imao u kolaboraciji, Janka, sve te likove sa kojima sam radio Elitne odrede. Pored njih mi se jako sviđaju Voyage i Breskvica kako rade – istakao je Dado.

Kada je reč o podršci kolega i prijateljstava na estradi, Dado je rekao da nikad nije imao prijatelje iz svoje profesije, već da je imao samo poslovan odnos sa njima.

  • Interes je obično tu u pitanju kad kom neko treba i to je to. Sada smatram da je to normalno u svakom poslu i životu. Kada je čovek na vrhu, svi ga zovu i traže. Čim malo padne automatski se niko ne javlja. To je život – objasnio je i na kraju najavio autobiografiju "Rat sa samim sobom" koju je će objaviti sledeće godine. 

  • Knjiga je isuviše dobra, poučna, jako iskrena i pozitivna da nema potrebe da se pominju svi ti ljudi. Svako će se pronaći u ovoj priči ko treba – završio je pevač.

Više detalja o Slobi Radanoviću, njegovoj karijeri i životu, Relji Popoviću, Dadi Polumenti i drugima možete saznati u novom izdanju "IDJHOT-a", na IDJTV Youtube kanalu u ponedeljak u 12 sati u slučaju da ste propustili premijeru u petak od 20 sati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz