Pretraži

„JAKO DOBRO IZGLEDA“: Džordži je otkrio da li je muvao Mahrinu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Tom prilikom Džordži je progovorio i o svom ljubavnom životu, koji je do sada krio od očiju javnosti.Naime, na pitanje da li je zaljubljen, mladi izvođač je potvrdno odgovorio, a potom objasnio:

Jesam, nego šta sam. Zaljubljen sam u ovo što radim i neki studio što pravim. U neke osobe isto, mnogo osoba volim i ne znam ko će pre tu da dođe na red – rekao je on i ipak ostao misteriozan.

Međutim, ono što su fanovi primetili je da je Džordži jednom prilikom komentraisao izgled pevačice Mahrine, a da li između njih postoji nešto više otkrio je sada za naše kamere:

Nisam nikad muvao Mahrinu, bacio sam neki kompliment na crnu haljinu koju je nosila, izgledala je kao devojka Merlina Mensona, rekao sam da jako dobro izgleda. Ako je to muvanje, onda mogu da kažem i da jesam – istakao je izvođač.

Pogledajte novo izdanje emisije "One on one" i saznajte šta je Džordži rekao o svojoj karijeri, da li planira da se prijavi za Evroviziju, hoće li ponovo sarađivati sa Editom i da li mu smetaju poređenja sa The Weeknd-om:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz