Pretraži

„JA SAM SPEKTAKL“: Momenti zbog kojih je Nikolija neprevaziđena na muzičkoj sceni

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolijaofficial

Nikolija je godinama prisutna na javnoj sceni, svaki njen nastup je ispunjen do poslednjeg mesta, a atmosfera kakvu ona napravi uvek bude za pamćenje.



Dueti koji su je lansirali u zvezde su svakako bili onaj sa Elitnim odredima Alkohola litar i onaj sa Anom Nikolić, pod nazivom Milion dolara. Nakon toga su usledili samo veći i veći hitovi. Osim toga, karijera joj je donela i supruga Relju Popovića, kog je upoznala baš tokom saradnje na pesmu Alkohola litar.

– Ja sam spektakl, moje pesme su spektakl, tako da, šta će vam više – rekla je Nikolija u svom stilu.

Sjani autfiti, neverovatni kadrovi i kvalitetne pesme su samo deo onoga što Nikolija radi, a samim tim je postavila i nove standarde na javnoj sceni. Osim ovoga, ono što je obeležilo njenu karijeru jeste i njen poslednji album Aurora, na kom se izdvaja i duetska pesma sa pobednicom IDJShow-a, Amnom.

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV


Na protkeloj IDJ žurki, Nikolija je napravila atmosferu za pamćenje, a za naše kamere je rekla kako je svesna da postavlja nove standarde, te da se i sama bori da ih nadmaši. U budućnosti ima mnogo projekata, a znamo da ona sve što zamisli, to i ostvari.

A kako smisli kostime koje nosi na nastupima i tokom snimanja i šta je najvažnije u njenom odnosu sa Reljom, saznajte u najnovijem IDJMash-u.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz