Pretraži

,,JA SAM ODLUČILA ŠTA ĆU SA SVOJIM ŽIVOTOM“: Tanja Savić iskreno o odnosu sa suprugom (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Aktuelna tema ovih dana u medijima jeste navodno pomirenje pevačice Tanje Savić sa njenim suprugom Dušanom Jovančevićem.



Vest da se pevačica pomirila sa svojim suprugom, i da mu je oprostila sve greške koje je do sada učinuo u njihovom odnosu, je kako ona tvrdi neistina, a onda je poželala da javno putem svoj Instagram lajva to i demantuje.

– Nemojte da verujete, hvala Bogu imam ovaj Instagram gde mogu sve da demantujem. Ja sam odlučila šta ću sa svojim životom. Volim koga volim, volim onog ko me zaslužuje, ko me poštuje. Onaj ko me ne zaslužuje, apsolutno nemam šta s njim da pričam, pa makar to bio ko mi je rođen. Ja sam poštovala do te granice gde sam mislila da je to zaista tako, da me neko voli, poštuje – počela je Tanja.

A onda se osvrnula na sve što je joj učinuo za ovih osam i više meseci koliko nije videla svoju decu.

– Međutim, taj neko je dokazao svojim delima, ne rečima, nego delima, da jednostavno ja toj osobi ništa ne značim u životu. Što bih ja ostajala u takvoj nekoj vezi, ili uopšte da li je to poslovna veza ili ljubavna veza, kako god. Nisam ja luda, ljudi. Savetujem sve devojke danas, nemojte to da trpite. Ja nisam osoba koja bi trpela takve stvari… Dobro, ja imam decu u ovom slučaju sa tim čovekom, ali ja tog čoveka, kakav god da je, ipak moram da poštujem zbog moje dece. Ali je moja odluka da li ću ja da živim ili da neću da živim s njim. Ja sam rekla, ja to neću da trpim -ispričala je ona.

Deo lajva sa njenog Instagram profila možete pogledati u videu ispod teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz