Pretraži

„JA SAM MOŽDA SVAŠTA, ALI LENJA NISAM“: Majli Sajrus otkrila kako je izgledao haotičan život tinejdž zvezde, fanovi u šoku

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Miley Cyrus

U skladu sa nazivom pesme, ova tridesetogodišnjakinja podelila je sećanja na svoje mlade dane, kada je kao Hana Montana stekla popularnost širom sveta.



Iako titula tinejdž zvezda možda zvuči savršeno i sigurno mnogo devojčica mašta o takvom načinu života, malo nas je zapravo svesno šta taj svet zapravo nosi sa sobom, te pod kolikim su pritiskom ova deca.

Majli je u svojoj najnovijoj TikTok objavi opisala je svoj radni dan i raspored, kad je imala samo 12 ili 13 godina. Budila se u 5:30 ujutro kako bi se našminkala i pripremila za intervjue i snimanja, koji su trajali gotovo ceo dan. Samo u jednom danu, Majli je pobrojala devet intervjua, sastanke s urednicima i dva snimanja. Sve je bilo gotovo tek posle 6 uveče. Drugi je dan čekao sličan raspored, da bi se za vikend vratila kući i od ponedeljka vratila nazad na set i snimanje serije.

„Ja sam možda svašta, ali lenja nikako nisam“, rekla je Majli, odajući priznanje samoj sebi zbog užurbanog radnog tempa koji je imala kao devojčica.

„Mislim da ova devojka zaslužuje mali beskrajni letni odmor“, nasmijala se zvezda, aludirajući na naslov svog albuma „Endless Summer Vacation“.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) – PART 12
♬ Used To Be Young – Miley Cyrus

Ovakav raspored mlade zvezde mnoge je iznenadio, te su se mogli pročitati komentari da to nije bilo normalno ni zdravo za devojčicu njenih godina, a pojedini su se zapitali kako su se u taj raspored uklopili škola, učenje, domaći zadaci, vreme sa prijateljima, s obzirom da je njen radni dan nekad prevazilazio i 12 sati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz