Pretraži

„Ja sam devojka koja trči za dečkom“: Teodora Popovska i Relja Torino priznali sve TAJNE jedno drugom, tiktokerka otkrila pevačev najromantičniji postupak

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati par i mladi izvođači Relja Torino i Teodora Popovska progovorili su o svom odnosu, priznali šta ih najviše opisuje, kao i koji im je najromantičniji trenutak u vezi.

Mlada pevačica i tiktokerka Teodora Popovska već duže vreme uživa u ljubavi sa svojim dečkom Reljom Torinom, koji je jedan od osnivača Generacije Zed.

Njih dvoje od početka svoje veze privlače veliku pažnju javnosti, najviše zbog razlike u godinama. Naime, reper je 7 godina stariji od svoje izabranice što je izazivalo brojne komentare na mrežama, a par se neretko šalio na ovaj račun.

Uprkos svemu njihova veza je opstala, a sada su oni gostujući u jednoj emisiji otkrili detalje njihovog odnosa.

S obzirom da je Teodorina popularnost dosta porasla nakon snimka na Titkotku na kom plače u crnoj haljini, ona je sada objasnila šta je bio razlog takvog njenog stanja.

Photo: M.M./ATAImages

„Pa ništa, Relja i ja smo se do tada dopisivali sigurno dva meseca, i to je bio momenat kada smo trebali da se upoznamo zvanično, da on dođe kod mene, i Relja je navodno, kako je on meni tada rekao, zaglavio na rođendanu sestre njegovog drugara i zato sam ja tada plakala jer sam ti ja tada bila valjda bitnije od rođendana, a kasnije sam saznala pravu istinu, a to je da mu nije bilo svejedno što sam imala 16 godina u tom momentu“, istakla je Popovska.

Premda već neko vreme žive zajedno, izgleda da su neke stvari ipak individualne, pa su sada oboje priznali neke stvari koje ovo drugo baš i ne zna:

„Jako volim da slušam muziku koja je objektivno loša“, navela je Teodora, a onda se otvorio i Relja.

„Da li ti znaš, da ja kada pišem pesme uveče dok ti spavaš ja gotivim da slušam muziku i onda se šetam dosta po kući“, priznao je izvođač.

teodora popovska, relja torino
Foto: Instagram printscreen/relja_torinno

Teodora se ovom prilikom takođe i našalila, pa je otkrila da ne bi volela da Relja ikada sarađuje sa nekim drugim osim sa njom.

„Ni sa kim, sa mnom do kraja života“, navela je ona, pa istakla koji mim najbolje opisuje njihov odnos.

„Ima na Tiktoku, u fazonu, kada ja moju devojku pozovem da ide bilo gde i kao devojka trči za tobom, to sam ja. On mene gde god da pozove, u koje god doba dana, ja samo želim da idem“, istakla je Popovska, pa opisala njihov najromantičniji momenat.

„Ne znam da li se sećaš ovoga, živela sam još uvek kod sestre i bila sam baš bolesna i ti si došao kod mene tipa oko tri ujutru, jer nisam se javljala na telefon, znao si da sam verovatno negde šlogirana i došao si doneo si mi lekove i ostao si sa mnom celu noć i onda me vodio kod lekara“, priznala je između ostalog ona za „Radio S3“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz