Pretraži

JA BIH VOLELA DA SMO OSTALI U BRAKU… Ana Nikolić otkrila kako su se ona i Rasta upoznali, pa progovorila o razvodu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ananikolicofficial

Ana je u emisiji "Premijera Specijal" govorila o njihovoj vezi, kao i o tome kako su se upoznali što su do sada čuvali u tajnosti.  • Meni nešto nije išlo pred album i onda su mi predložili Rastu, ja sam čula Rista. Otišla sam u studio i pustili su mi neke melodije, jedna od njih je bila i „Labilna“. To je prvi put u životu da sam čula kompletne pesme sa tekstovima i nikad nisam umela da kupim otpevanu pesmu. Drhtali su od mene oni, to je realnost, sve su mi stidljivo puštali. Ja sam skakala po studiju, govorila „ovo mi je vrh“. I odemo mi iz studija, kažem Marku: „Ovo što smo uradili u kantu, sa ovim ćemo da radimo.“ „Labilna“ je bila otpevana u muškom rodu, ali ja sam reagovala, počela sam da se ježim i Rasta je rekao: „Ova pesma je bila planirana za mene, ali evo, poklanjam ti je“ i poklonio mi je – otkrila je pevačica i dodala da su nakon toga postali prijatelji što je preraslo u nešto više.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Apr 16, 2020 at 3:02am PDT

– Taj album je doneo prijateljstvo, pa ljubav. Mi smo se u početku družili, spontano se sve izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici, ali to je jedina osoba čiji sam ja tekst otpevala a da to nije Marina. Posle smo bili prijatelji, a meni je u životu bilo važno da, kad se desi ljubav, da se ostvarim kao majka, da to bude sa osobom s kojom sam pre svega prijatelj. Nažalost, ja bih volela da smo ostali u braku, ali prijatelji jesmo i imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni našoj ljubavi jer je donela nešto najsavršenije na svetu, a to je Tara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz