Pretraži

„IZUBIJALA SAM GA“: Dara Bubamara prebila nepoznatog muškarca, pa sebe prijavila policiji

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ darabubamara_official

Naime, Daru je presreo nepoznati čovek koji joj je u lice sasuo broje uvrede nakon čega ga je ona, kako prenose mediji, prebila.



Pevačica je, piše se, žurila na pomenutu lokaciju, dok joj je nepoznati muškarac sasekao put i krenuo da je vređa. Ona nije ostala imuna na to, pa je izašla iz vozila i krenula ka njemu.

– Kad neko krene na mene ja ga ubijem od batina. Bili smo na aerodromu, nervozni, žurili smo na avion. Čovek od dva metra mi se obratio kao niko u životu: "Ako budeš tako brzo vozila, ja ću ti sve po spisku". Vređao mi je majku, a ja sam na to alergična, jer sam izugbila svoje roditelje i to mi je neizlečiva rana – navela je ona i objasnila kako je incident izgledao:

Screenshot: Instagram/darabubamara_official

Screenshot: Instagram/darabubamara_official

 

– Ja sam za ta dva minuta kao panter skočila na njega, ubila sam ga torbom, pesnicama, izubijala sam ga.. Prijavila sam i sebe i njega. Naravno, skinuli su ga sa leta, zato što je javno napao ženu. Ne volim što se to desilo, jer sam dobra u komunikaciji sa svim ljudima – rekla je Bubamara i za kraj dodala:

 Kad je dobio pesnicu, nije mu bilo dobro. Radojka mafija kada je neko bezobrazan. Očigledno je navikao da se tako ponaša prema ženama, treba takve prebiti – ispričala je pevačica u jednoj emisiji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz