Pretraži

IZNENADIO STAJLINGOM: Takmičar se u IDJShow-u pojavio u trenerci iz serije „Squid game“ (FOTO)

News
0
Photo: IDJTV

Neflix-ova hit serija proslavila je retro plave trenerke, majice sa brojevima i bele patike, te tako postavila nove trendove u modi.

A, upravo u takvoj kominaciji na prvoj audiciji IDJShow-a pojavio se kandidat Marko Gavrlilović Makijato i ovim potezom se vešto izdvojio iz mase i vidno privukao pažnju žirija, gledaoca ali i drugih takmičara.  • Ovo je trenerka iz "Squid game-a", serije koja se davala na Netflixu-u. Broj na trenerci i moj broj na takmičenju se ne slažu, mada su jako slični – rekao je Marko pre izlaska na scenu i objasnio da na trenerci nosi broj 456, koji ujedno ima i glavni likove serije Seong Gi-hun, dok na našem takmičenju nosi karticu sa brojem 0465.

Kako je takmičar pod brojem 456 u toj smrtonosnoj igri pobedio, Marko smatra da je neslaganje u njihovim brojevima dobro, kako ne bi to aludiralo na njegovu potencijalnu pobedu.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

To je zbog toga da bi i ostali kandidati imali šansu – kroz smeh je rekao ovaj kandidat, koji je odlučio da se za šou prijavi jer smatra da je u pitanju dobra šansa za mlade ljude.

  • Odlučio sam se za IDJShow zato što mislim da je odlična šana za mlade izvođače i autore, jer je jako teško probiti se sam. Što se tiče konkurencije, realno mislim da je nemam, jer sam najbolji.

Marko se inače žiriju predstavo pesmom koju je sam napisao, a prema svemu sudeći, uspeo je da svojom pojavom i pevanjem osvoji glas IDJCouch-a Teodore Džehverović.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News