Pretraži

IZNELI PRLJAV VEŠ: Sha i Tara u okršaju zbog Vuka Moba

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Reper Nenad Aleksić Sha ušao je u rijaliti, a njegova bivša devojka Tara Simov se šokirala kada ga je ugledala, o čemu smo pisali OVDE

Iako Simova nije bila oduševljena njegovim ulaskom, oni su maltene nerazdvojni, ali vreme troše kako bi se svađali, a sada je reper prebacivao Tari kako se čak okrenuo i protiv svoje porodice zbog nje, ali i njoj je zamerio odnos koji ima sa Vukom Mobom i njegovom porodicom. 



  • Ja sam se sa njegovom mamom čula i dok sam bila sa tobom, ti to znaš. Ja te ljude znam predugo. Moja mama poznaje njegovu mamu, ne možeš da porediš taj odnos koji traje 15 godina – započela je Tara. 

  • Taj čovek je direktno ovde pričao šta je pričao. Poremetio te je i ti blejiš sa tim čovekom. Nebitno što ga znaš predugo, taj čovek je namerno to uradio. Brat rođeni da dođe da uradi tako nešto, ja bih se posvađao sa njim. To se ne radi. Nema blejanja sa tim čovekom, to je najgore što si uradila. Kakav odnos od petnaest godina. Sram te bilo. Čovek dođe i namerno kaže: ,,Sada ću da napravim haos" i poremeti tebe i mene. Ja sa mojima nisam razgovarao zbog priča sa tobom. Bio u svađi sa njima, non stop. Sve sam im zamerio, i lajkovanje i dislajkovanje, svakakve gluposti – vikao je Sha.

  • Videla sam kako si to radio. Kada me je tvoja majka nazival ku**om i izbacivala iz kuće, tada si ćutao. Vuk je jedina osoba…on je jedini ćutao sve vreme. Ja Vuka poštujem, ja njegovu majku poštujem. Predugo ih ja znam, da bi mogla veza od dva meseca da utiče na taj odnos. Vukadin Gojković je osoba koju ja poznajem ceo život, on je osoba koju ću ja poštovati. Moja majka obožava njegovu majku, ona poštuje tu porodicu. Moj brat ih takođe poštujemo, kraj priče. Ne možeš da mi zameraš odnos koji traje petnaest godina – držala je do svog stava Tara. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz