Pretraži

IZNELA PRLJAV VEŠ: Frizerka One Direction-a otkrila mračne tajne izvođača

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/One Direction

Lou Tizdejl kaže da su uvek spavali sa devojkama koje su radile oko njih, što je činilo neverovatno neprijatno sa ostatkom ekipe.

Stvar je postala gora nakon što su se neke od njih zaljubile u članove grupe – Zejna Malika, Harija Stajlsa, Nilana Horana, Luisa Tomlinsona i u Lijama Pajna.



  • Bila sam sa njima od početka do kraja turneje, tako da ne možete spavati s njima. Prilično je važno da ostanete u svom poslu i ne dobijete otkaz."  

 – Neki ljudi bi ušli i pomislili da je to ljubav, ali nije, i to je najbrži način da izgubite posao- rekla je.

Lou je sarađivala sa dečacima kada su formirali grupu posle The X Factor 2010. godine i tokom čitavog njihovog uspeha u karijeri, što je podrazumevalo obilazak sveta do njihove pauze 2016. godine nakon odlaska Zejna 2015. godine.

Govoreći o životu na putu, nastavila je: „Svi su znali međusobno poslovanje na turneji. Bilo je to kao da radim u kancelariji. Na kraju svi ispadnu ili spavaju zajedno ili oboje.

  • Ali bili su mnogo mlađi od mene, tako da je to uvek bilo na nivou prijateljstva – dodala je.

Lou je za podcast "Seks, Laži i DM poruke" rekla kako obožavaoci One Direction-a  nastavljaju da je pitaju o teoriji zavere da su Hari i Luis bili u homoseksualnoj vezi.

  • Oni misle da su sve njihove bile lažne i da je ovo uprava zataškala- zaključila je.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz