Pretraži

IZNELA JEZIVE TVRDNJE: Anđelina Džoli optužila Breda da je davio i udarao njihovu decu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Today

Poznati holivudski par je pre šest godina izazvao incident u avionu, kada su se oni potukli, što je, prema rečima glumice, ostavilo duboke traume na decu, a na nju osim traume ostavilo i telesne povrede.



Pet dana nakon leta Anđelina je podnela zahtev za razvod, a u septembru 2021. prodala je svoj udeo u francuskoj vinariji u čijem je suvlasništvu sa Pitom. Tužio ju je zbog prodaje, a ona je u utorak podnela protivtužbu, okrivljujući njega da je izazvao visoko javno nošenje blata.

Njeni advokati tvrde da su pregovori koje su bivši supružnici vodili oko prodaje njenog udela njemu propali nakon što je Pit od Džoli zatražio da potpiše izjavu u kojoj stoji da Džoli neće javno govoriti o tome kako je Pit fizički i emocionalno zlostavljao nju i njihovu decu.

Glumica kaže da je njen tadašnji suprug "gušio" jedno od njihovo šestoro dece koja su bila prisutna u avionu i dodala je da je drugo udario u lice.

Džoli je rekla da je incident započeo kada ju je Pit optužio da "previše poštuje" njihovu decu, te da je urlao na nju u toaletu aviona.

Glumica zatim tvrdi da ju je Pit "zgrabio za glavu" i "tresao". Zatim ju je, kaže Džoli, gurnuo u zid WC-a. Glumica kaže da je Pit je potom šakom udario u plafon aviona, te da je ona nakon toga izašla iz toaleta.

Glumac ju je navodno u jednom trenutku polio pivom, a u drugom je vinom i pivom polio njihovu decu.

Podsećamo, krajem avgusta u javnost su dospele fotografije modrica koje je glumica tom prilikom zadobila.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz