Pretraži

„IZGLEDAŠ SMEŠNO, POTRAŽI POMOĆ“: Srpska influenserka na meti brutalnih kritika, zbog jednog detalja svi je prozivaju! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Printscreen Instagram/tamara

Zima je savršeno vreme da zaokružite svoj stil, uputite ga udrugom smeru ako želite i spremite se za trendove koji će vladati naredne godine. Tako ni poznate dame ne propuštaju priliku da pokažu svoje modne kombinacije svuda gde se pojave.



U toku je Nedelja muške mode u Milanu, na kojoj prisustvuje i srpska modna blogerka i influenserka Tamara Kalinić. Ona je poznata domaćoj, ali i svetskoj javnosti po neverovatnim modnim kombinacijama, koje sve uvek ostave bez daha. Na revijama je nosila nekoliko šik autfita, a najviše pažnje privukla je Tamarina kombinacija za reviju JW Anderson.

Foto:  Lucia Sabatelli/Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Foto: Lucia Sabatelli/Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Njen autfit je samo naizgled jednostavan, ali krije jedan neobični, otkačeni detalj. Tamara je izgledala ležerno i moderno u JW Anderson komadima, a njen neon džemper ima i našiven ofinger, okrenut naopačke. Zbog ovog detalja njeni obožavaoci našli su se u čudu i počeli su sa šalama na njen račun:

"Da li si to izašla sa hemijskog", "Mogla je bar čiviluk da ostavi", "Ma ovo je neverovatno, nekada se nisu skidale etikete, a sada čiviluci", "Izgledaš smešno, potraži pomoć", bili su samo neki od komentara koji su se nizali na račun njenog autfita.

Sa druge strane, modni poznavaoci, bili su oduševljeni njenim stilom i istakli su kako joj sve savršeno stoji, te da u svakom izdanju i šta god da obuče uvek izgleda perfektno.

Inače, ofingeri su bili sastavni deo JW Anderson kolekcije za proleće/leto 2023 koja je prikazana u septembru prošle godine, na Nedelji mode u Londonu. U pitanju je modna kuća koja voli da pomera granice specifičnom estetikom.

Na njihovim revijama, u odeću su često utkani ovi ne tako tipični detalji, poput rama bicikla, delova skejtborda i tastature, a u ovom slučaju i ofingeri.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz