Pretraži

„Izgledaju kao kečap i senf, ovi autfiti su SMEŠNI!“ Dve popularne lepotice na meti surovih kritika zbog stajlinga na premijeri filma

Showbiz
1
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poznate lepotice, glumica Blejk Lajvli i manekenka Điđi Hadid postale su meta podsmeha zbog autfita koje su ponele na premijeri filma „Deadpool & Wolverine“ .

Blejk Lajvli već godinama nosi titulu kraljice stila. Svojom jedinstvenom lepotom i modnim kombinacijama Blejk privlači pažnju gde god se pojavi. Na gotovo svakom crvenom tepihu na kom se pojavila je bila hvaljena zbog svog izgleda, a njeni kombinacije za Met galu su ušle u istoriju.

Sa druge strane Điđi je danas jedan od najpopularnijih i najplaćenijih manekenki sveta. Ona je oduvek bila u svetu mode budući da je još kao dvogodišnja devojčica počela da sarađuje sa Baby Guees kompanijom. Sa 17 godina prvi put je prošetala pistom Victoria’s Secret Fashion Showa. Upravo zahvaljujući mnogobrojnim kampanjama u njenom ormaru se mogu pronaći mnogobrojni skupoceni komadi.

I premda su ljudi navikli da ove dve lepotice oduševljavaju staljinizma, njihove kombinacije koje su nosile na premijeri filma Blejkinog muža, Rajana Rejnoldsa pod nazivom „Deadpool & Wolverine“, održanoj u Njujorku šokirala je fanove i izazvala mnoštvo podsmeha i kritika.

Foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia

Naime, za ovu priliku Blejk je odabrala uski crveni kožni kombinezon sa zašivenim bordo cvetovima preko, i otvorenih ramena. Njena torba je bila u obliku lanaca sa kuglom na kraju, a kosu je vezala u visoki rep.

Sa druge strane njena prijateljica sa kojom je pozirala ruku pod ruku za ovu priliku je odabrala žutu kombinaciju. Široku suknju plitkog struka koja se pruža do kolena i na koju je stavila debeli braon kaiš. Uz nju je ukombinovala kratku žutu top majicu. Frizura je bila u stilu šezdesetih, a kao dodatak je nosila veliki niz ogromnih drvenih narukvica i špicaste sandale sa niskim potpeticama.

Ove kombinacije izazvale su podeljene reakcije fanova, ali većina je bila negativna,pratioci su ih prozivali da izgledaju kao senf i kečap.

„Koja je ovo godina“, „Điđine haljine izgledaju tako smešno“, „Takav rep više niko ne nosi“, „Postajem gladan nakon što vidim ovo. Gde je moj hot dog“, „Glupi stilista“, „Zaista!? Ti autfiti su tako NE“, „Šta uopšte Điđi radi tamo“, „Zaista mi se ne sviđaju njihovi autfiti“, „Žuta definitivno nije njena boja“, „Užasna kombinacija“, bili su samo neki od komentara.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz