Pretraži

IZGLEDA KAO VREĆA ZA SMEĆE: Kendal Džener na meti podsmeha zbog jakne od 7 hiljada evra (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kendalljenner

Slavna dvadesetsedmogodišnjakinja manekenka Kendal Džener trenutno boravi na zimovanju u Koloradu, odakle je sa milionima svojih fanova podelila set fotografija na kojima pozira u snegu. Međutim, naišla je na reakcije kojima se nije nadala. 



Naime, Kendal je pozirala u tamnim farmerkama i bomber jakni tamnozelene boje koja je mnogima zapala za oko, ali se malo kome dopala.

Iako je reč o komadu koji već duže vreme važi za jedan od najmodernijih zimskih komada, mnogi korisnici primetili su da jakna ima "čudan" oblik, čemu je doprinelo i to što je Kendal pozirala s rukama u džepovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Ovaj odevni predmet mnoge je podsetio na neke sasvim druge stvari, uključujući i pojedine delove tela, što je izazvalo mnoštvo reakcija.

"Ne baš atraktivna jakna", "Verujem da je topla i udobna, ali ova jakna izgleda kao deo muškog polnog organa", "Ovo je kao kesa za smeće", "Najblaže rečeno – podseća na dve vreće Deda Mraza", samo su neki od komentara.

Inače, jakna je s potpisom luksuznog brenda Loewe, a sudeći po njihovoj online stranici, u pitanju je prilično popularan budući da je već rasprodata. Osim u tamnozelenoj, ovaj model bio je u ponudi i u crnoj boji, a cena jakne je čak 7750 dolara.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz