Pretraži

„IZGLEDA KAO VAMPIR OD 2.700 GODINA!“ Fanovi zgroženi Madoninim izgledom, svi se pitaju šta se desilo s njenim licem! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Printscreen Instagram/Madonna

Madona je izašla na binu kako bi najavila Kim Petras i Sema Smita, koji su izveli svoj zajednički hit "Unholy", za koji su dobili Gremija u kategoriji za najbolju pop pesmu dueta/grupe.Ovde sam kako bih se zahvalila svim buntovnicima koji kroje novi put i podnose pritisak toga. Svi vi "problematični" morate da znate da vaša neustrašivost ne prolazi nezapaženo. Viđeni ste, slušate se, a najviše od svega, cenjeni ste – poručila je Madona.

Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ono što je zateklo gledaoce bilo je Madonino lice, za koje mnogi smatraju da više ne liči na "staru" Madonu nakon brojnih estetskih zahvata kojima se podvrgnula.

Pokušavam da ingorišem činjenicu da Madona ima sasvim novo lice – napisao je na Tviteru jedan od korisnika.

 

 

Ovo zaista izgleda izgleda kao neki imitator dok se u pozadini vrte slike prave Madone. Stvarno je sj*bala svoje lice – napisala je druga osoba, pozivajući se na fotografije Madone tokom njenog vrhunca koje su bile na projekciji iza pevačice.

– Madona izgleda dobro za svoje godine… ako ima 2.700 godina i vampir je koji jede žive bebe i male životinje – stoji u još jednom od komentara na Tviteru.

Da li je Madona nominovana za "Najbolje novo lice" na ovogodišnjoj dodeli Gremija? – našalio se još jedan korisnik Tvitera.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz