Pretraži

„Izgleda da je suđeno ovako“: Posle nekoliko meseci drame Mahrina i Kali zakopale ratne sekire, pa zajedničkim snimkom pokrenule lavinu komentara (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:mahrinaye/zovimekali

Učesnica prve sezone IDJShowa Mahrina ne prestaje da niže muzičke uspehe nakon takmičenja. Njena muzika je veoma slušana, ali se nekada dogodi da dođe i do drame na sceni između kolega i koleginica, što se Mahrini i dogodilo.

Naime, Mahrina se našla u centru drame sa koleginicom Katarinom, poznatijom kao Kali, koja ju je javno optužila da ju je Mahrina navodno iskopirala.

Međutim, Mahrina se tim povodom nije oglašavala, sve do momenta kada su je novinari pitali sa kojom koleginicom ne bi snimila duet, na šta je ona bez oklevanja odgovorila da je upravo Kali „poslednja na listi sa kim bi ukrstila glas“.

@estradnileksikon Ceo intervju pogledajte na Youtube kanalu “Estradni leksikon” #kali #mahrina @mahrinaye ♬ original sound – Estradni leksikon

“Nisam je prozvala, niti imam nešto protiv nje, samo sam rekla da ne bih snimila duet, što je skroz legitimno“, objasnila je Mahrina nakon toga.

Ipak, čini se da je drami konačno došao kraj i da su pevačice zakopale ratne sekire, a o tome svedoči i nova Mahrinina objava.

Naime, Mahrina je na svom Tiktoku objavila šaljiv video koji je snimila sa Kali što je svima pokazalo da su njih dve izgladile odnose.

@mahrinaye Izgleda da je sudjeno ovako… @ZoviMeKali ♬ original sound – mahrinaye

„Izvini, je l’ bi ti učestvovala sa mnom u Tiktoku?“, pitala je Mahrina, na šta je Kali odgovorila „Izvini, mi ne pričamo“.

„Izgleda da je suđeno ovako“, našalila se Mahrina u opisu videa, čime je jasno svima stavila do znanja da su izgladile odnose, a komentari fanova ne prestaju da se nižu.

„Šok!“, „Sada znamo da će biti duet“, „Volim vas“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod videa.

Podsećamo, nedavno je i Kali gostovala u podkastu “Ispod nule“ gde je otkrila neke nepoznate detalje oko drame sa Mahrinom, ali i da li su sada u dobrim odnosima.

@ispodnule KALI o Mahrini u podkastu Uskoro Otvaranje. Celu epizodu mozete pogledati na YouTube kanalu Ispod Nule #kali #podcast #uskorootvaranje #ispodnule #fyp #foryou #amanet ♬ original sound – Ispod Nule

“Imala sam jedan beef sa Mahrinom, ali to smo hvala bogu rešile. Pričale smo o tome otvoreno i shvatila sam da je to bio neki moj trenutak slabosti i mog nekog nezadovoljstva, koji je tako bespotrebno isplivao u javnost. Ljudski je grešiti, ja sam je onako nekako ponizila bukvalno javno, otvoreno na Instagramu zato što bukvalno njen vizual je isti moj vizual, baš je glupa situacija. Kao da ona prati sve i zna, mislim bilo ko“, ispričala je Kali.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz