Pretraži

Isplivala prepiska koja je otkrila SVE o njegovim planovima: Kanje Vest odlukom šokirao publiku, fanovi nikad besniji (FOTO)

News
0
Kanje Vest, Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Višestruko nagrađivani umetnik vestima o povlačenju iz sveta muzike šokirao je milione svojih fanova, a sve je otkrio tokom dopisivanja sa svojim kolegom Rich The Kid-om, koji je prepisku objavio na svom Instagram profilu.

„Povlačim se iz muzike“, kratko je izjavio Kanje, označivši kraj jedne ere za jednu od najuticajnijih ličnosti u savremenoj muzici. Poznat po svom inovativnom pristupu hip-hopu i projektima koji pomeraju granice, Kanjeova karijera je bila ništa manje nego legendarna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia)

Tokom više od dve decenije, Kanjeov uticaj u muzičkoj industriji je neprevaziđen. Od albuma koji su dominirali top listama do revolucionarnih produkcijskih tehnika, njegov rad je kontinuirano redefinisao žanr. Pored muzike, Kanje je ostvario značajne uspehe u modi, politici i biznisu, uvek ostajući u centru pažnje sa svojim hrabrim i često kontroverznim izjavama.

Ova odluka dolazi nakon burnog perioda u Kanjeovom privatnom i profesionalnom životu, tokom kojeg se suočavao sa raznim izazovima i kontroverzama. U svojoj objavi, Kanje je nagovestio želju da se fokusira na poslovne poduhvate, filantropske aktivnosti i lični rast.

Iako će obožavaoci možda osećati tugu zbog ove najave, ovo je takođe trenutak da se osvrnemo na ogroman uticaj koji je Kanje imao na muzički svet. Njegovo nasleđe uključuje ne samo njegov poznati zvuk već i uticaj na bezbroj drugih umetnika i širu kulturnu scenu.

Dok se Kanje Vest povlači iz muzike, svet će pažljivo pratiti šta će doneti naredno poglavlje za ovog višestranog umetnika. Njegovo povlačenje označava kraj značajne ere, ali i početak novih mogućnosti za jednu od najdinamičnijih figura u modernoj zabavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HIDDEN ⓗ (@hidden.ny)

“Penzionisaću se u muzici. Nisam siguran čime dalje da se bavim“, napisao je Kanje u poruci, nakon čega je Rič odmah krenuo sa ubeživanjem da to ne treba da radi.

“Penzija? Kako? Zašto? Ljudima si potreban ti i muzika koju praviš, ti i Ty napravili ste najveći pečat u kulturi u 2024. godini“, napisao mu je Rič, ali Kanje nije želeo da promeni svoje mišljenje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News