Pretraži

„IZDALI SU ME ONI KOJI SU ME IZNEDRILI“: Milena Ćeranić o svojim počecima, a evo i šta zamera mami

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ceranicmilena

Milena Ćeranić je otvoreno govorila o tome kako se snašla kada je sa 19 godina sama došla u Beograd i odmah počela da radi.



Pevačica je istakla i kako danas deca ne znaju da se ponašaju, te da je materijalno glavni cilj koji vodi i njih i roditelje.

– Izgubili smo tu dubinu svega, pa i emocija. Ja bih zaista volela da mogu da osvestim današnju decu da postanu svesna pravih stvari i da se igraju kao što smo se mi igrali. Roditelji danas hrle za materijalnim. Deca koja imaju se sprdaju sa tuđom sirotinjom. To je jadno i bedno! Jadni ti roditelji koji uče decu da je to materijalno jedino pravo. Ta deca koja je se sprdaju sa drugom decom na račun njihove nemaštine su u stvari najsiromašnija – rekla je ona u emisiji Puls Srbije.

Milena je otkrila i šta je sve prošla kada je došla u Beograd i bila daleko od roditelja.

– Mene je uzela ulica. Ja sam sa 19 godina otišla od kuće i počela da živim sama u Beogradu. Došla sam da radim kao pevačica, nisam došla da studiram. Ja sad mogu da pričam, jer sam se kao što vidite, snašla. Nit sam se pustila u promiskuitet, niti sam postala narkomanka, niti sam rado davala sebe radi nekih interesa, nego sam se stoički i lavovski borila. Nema veze što sam padala više puta, jer sam svaki put ustajala i bila još jača.

Pored svega toga, Milena je otkrila i da su je najbiliži izdali, ali i da žali što je roditelji nisu naučili šta je zlo.

– Izdali su me oni ljudi koji su me na neki način iznedrili. I to onda kada su mi bili najpotrebniji. Oni su insistirali da uđem u rijaliti iako ja to nisam htela. Posle izvesnog vremena mami sam rekla ovako: 'Mama nikada nisam poželela da mi neko drugi bude roditelj osim tebe i tate, ali samo ti na jednoj stvari zameram, a to je što me nisi naučila šta je zlo pre nego što sam izašla iz kuće'. I braća i ja smo štićeni od tog zla na jedan kulturan i lep način. Kasnije sam naučila šta je zlo, nažalost – rekla je Milena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz