Pretraži

Izbila pucnjava nakon koncerta Džastina Bibera

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Pucnjava je izbila ispred restorana The Nice Guy, gde je pogođeno četiri muškarca starosti 60, 22, 20 i 19 godina, rekla je službenica LAPD-a Lizet Lomeli. Njihova imena nisu objavljena.

Policajci koji su došli na lice mesta pronašli su dve žrtve. Ekipa hitne pomoći ih je odvezla u bolnicu na lečenje povreda koje nisu opasne po život, saopštila je policija u ažuriranom saopštenju.

Dve druge žrtve su same otišle u bolnicu, navodi se u saopštenju. Sve četiri žrtve su u stabilnom stanju.

Detektivi su zamolili svedoke da izađu kako bi im pomogli da identifikuju napadača.



Video snimci postavljeni na TMZ.com i na društvenim mrežama pokazuju da reper Kodak Blek pozira sa grupom ljudi ispred restorana kada je izbila tuča. Blek je bio među nekoliko ljudi koji su učestvovali u tuči kada su odjeknuli pucnji, od kojih su svi na licu mesta pobegli u zaklon.

Izvori su reli NBC News da je Blek, čije je ime Bil Kapri, među ubijenima i povređenima.

Zabava je usledila nakon Biberovog privatnog koncerta u Pacific Design Centru u Zapadnom Holivudu, u Kaliforniji, kao deo žurke Super Boula pod nazivom „Homecoming Weekend“. Gosti na događaju sa zvezdama bili su Džef Bezos, njegova devojka TV voditeljka Loren Sančez, glumac Entoni Ramos i Toni Gonzales.

Holivud riporter izjavio je da su Biber i njegova supruga Hejli Boldvin, Drejk, Kloi Kardašijan i Tobi Megvajer takođe bili među poznatim ličnostima koje su viđene kako ulaze na afterparti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz