Pretraži

IZABRAO SAM DA NE PRIČAM LOŠE O ANI: Rasta prokomentarisao Aninu prozivku

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Relja Popović i Stefan Đurić Rasta juče su izbacili pesmu "Genge" koja je za manje od 24 časa zauzela prvo mesto u trendingu i broji preko milion pregleda, što je bilo i očekivano s obzirom na to da se ovo čekalo deset godina.



Zanimljiva činjenica je da su Nikolija i Ana Nikolić pre sedam godina snimile duet, pa nas je zanimalo da li muškarci uzvraćaju udarac ili sve je to slučanost.

– Ko je slušao našu muziku zna da Relja i ja duže sarađujemo u tom nekom muzičkom smislu, tako da ne bih poredio te dve priče apsolutno. Mnogo se mi duže znamo nego on i Nikolija, Ana i ja, Nikolija i Ana, ne bih to nazvao uzvraćanjem udarca, ali svakako jeste zanimljiv pandam – rekao na je Rasta.

Takođe, kada smo već pomenuli njegovu bivšu ženu Anu Nikolić, svedoci smo videa u kojem ona nema baš lepe reči o svom bivšem suprugu koji je izbacila na svom Instagram profilu a onda ga posle par minuta uklonila, međutim dospeo je na Twitter nalogu, o tome smo pisali OVDE. Zanimalo nas je kakav je Rastin komentar na to, s ozbiromna to da on izbegava da nju komentariše u javnosti.

– U zavisnoti od toga kako čovek podnosi neku datu situaciju tako se i ponaša, biraš u odnosu na svoju veličinu gde ćeš šta da izgovoriš, biraš da li ćeš nešto da kažeš nasuprot svojih emocija ili nećeš, svako bira svoj put naravno. Ja govorim drugačije, zato što sam prosto izabrao da ne budem deo žute štampe, da ne budem deo toga i to me prosto izdvaja – iskren je bio Rasta. 

Tema koja je ovih dana uzburkala javnost jeste izjava svetske zvezde Due Lipe, a kakvo mišljenje Rasta ima o tome, kao i svim ostalim temama koje smo vodili tokom razgovora možete pogledati večeras u 20 časova u emisji IDJHOT.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz