Pretraži

„SMATRAMO OVO ZAJEDNIČKIM NEUSPEHOM“: Ivana Španović potvrdila spekulacije o razvodu, emotivnim rečima progovorila o krahu braka

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ ivanaspanovic

Poznata atletičarka Ivana Španović se nakon skoro dve godine braka razvodi od fitnes instruktora Marka Vulete.

Sve je iznenadilo kada je altetičarka na društvenim mrežama vratila devojačko prezime Španović, a potom i obrisala sve njihove skorašnje zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Ova vest je izavali veliki šok kod Ivaninih fanova, budući da su oni važili za jedan od najskladnijih parova.

Sada je atletičarka progovorila o ovoj temi i stavila tačku na sve spekulacije, priznavši da je došlo do kraha njihovog braka.

– Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom, jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije, vratili mirnijim tokovima života – rekla je Ivana Španović.

– Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo obraćati – dodala je ona za „Telegraf“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

Podsetimo se, pre skoro dve godine osvanule su njihove fotografije sa venačnja, a Ivana je tom prilikom u opisu napisala:

– Znala sam da si ti taj jer si mi dopustio da nosim patike čak i za vreme prvog plesa. Ponosna sam što sam postala gospođa Vuleta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz