Pretraži

„ISTA BRESKVICA“: Ova pevačica je nova Vojaževa devojka? (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Naime, navodno je reč o pevačici Desislavi Dimovoj, koja se u javnosti predstavlja pod umetničkim imenom Desita.Spekulacije o njihovom odnosu pokrenute su nakon što su korisnici društvene mreže Tiktok počeli da ih spajaju i kada je izašao klip u kojem se navode razlozi da je upravo Desita nova Voyage-eva devojka.

Prema pomenutom snimku, Voyage i Desita jedno drugom sve lajkuju na Instagramu, a bilo je i nekoliko komentara koje su se našli ispod njihovih objava, a koji su, sudeći prema videu, priznanje njihove ljubavi.

Takođe, navodno je reper u januaru objavio i skrinšot njihovog video-poziva i tako pokazao koliko su bliski.

Inače, Desita ima 21 godinu i u Bugarskoj je veoma popularna. Započela je karijeru jako mlada, a do sada su se izdvojile pesme „Tvoje igre“ i „S.O.S.“.

Ono što je odmah privuklo veliku pažnju korisnika mreža je to što mlada pevačica mnoge podseća na Mihajlovu prethodnu devojku, popularnu pevačicu Breskvicu.

Breskvica i Desita su iste. Liči na Breskvu. Ovo je i Breskvici pisao – samo su neki od komentara.

Podsetimo, reper je nedavno govorio o novoj devojci koja nije iz Srbije.

„Moja devojka je mnogo poznata, velika je zvezda, uopšte nije iz Srbije. Dosta lako održavam vezu na daljinu, uvek se nađemo u nekoj državi između. Ovo je idealno, nemam stres da moram uvek da budem tu prisutan“, izjavio je Vojaž za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz