Pretraži

ISPRATITE SVOJE FAVORITE: Evo gde možete da pogledate pojedinačne nastupe kandidata sa prve audicije za IDJShow

News
0
Photo: IDJ

Tom prilikom više od 120 kandidata stalo je pred IDJCoach-eve – Natašu Bekvalac, Relju Popovića i Darka Dimitrova kako bi pokazali svoj talenat.



Neki od njih su se već izdvojili i svojim predstavljanjem osvojili žiri, ali i publiku, pa su pojedini već odabrali svoje favorite. Tako, Darko Dimitrov je tokom prve audicije iskoristio svoje pravo na veto, koje je dodelio kandidatu Dinu Omerhodžiću, dok je Nataša ti uradila u drugoj audiciji i veto dala Nađi Paunović.

Do kraja audicija i zvaničnog početka trke talenata nas deli još samo jedna epizoda, kada će se poslednji krug takmičara boriti da osigura svoje mesto i uđe u uži izbor.

Poslednju, odnosno treću audiciju za IDJShow pratite u nedelju, 1. oktobra od 21h na IDJVideos.Tv Jutjub kanalu, kao i na Nova TV od 22:30.

Do tada, fanovi IDJShow-a mogu posebno da prate nastupe svojih favorita, te da se iznova vraćaju na ove snimke i još jednom isprate svoje miljenike. Za sada su na IDJShow Jutjub kanalu izašli svi nastupi sa prve audicije, a uskoro će biti objavljeni i nastupi preostalih takmičara, kao i svi zanimljivi detalji iz narednih epizoda.

Podsećamo, na IDJVideos.TV kanalu možete pogledati cele emisije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News