Pretraži

ISPRATILA DEČKA U BRAZIL: Teodora Džehverović se oprostila od Nina emotivnim rečima (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ninocelebic

Teodora je podelila fotografiju na Instagramu sa aerodroma, gde je po svemu sudeći došla da ga isprati na put. Uz njegovu fotku ostavila mu je veoma emotivnu oproštajnu poruku.



  • Znaš da sam svim srcem uz tebe! I kada sanjaš i kada igraš i kada padneš, tu sam! Tvoj prijatelj i tvoja iskrena podrška! Voli te tvoja ludača. Ne ide gas, ni gasolina. Ide Nino Čelebić – navela je ona.
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Podsetimo, Džehverovićeva je nedavno priredila Ninu oproštajnu žurku, gde je okupila sve njihove zajedničke prijatelje. Ona je potom progovorila o vezama na daljinu budući da ju je jedan od fanova pitao šta misli o tome.

– Nino putuje i bićemo udaljeni sve do maja, ako sve bude kako treba. Prvi put se razdvajamo i biće nam mnogo teško. Imamo jasan cilj oboje, a ja verujem u sudbinu. Bitno je razumevanje, debela volja i želja i na kraju dana, kako Bog kaže, tako će biti. Ne volim da pričam o stvarima koje nisam osetila na svojoj koži, pa ću vam jasan odgovor dati kada bude otišao – napisala je Džehverovićeva na Instagramu ranije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz