Pretraži

ISPLIVAO SNIMAK ZBOG KOG CEO SVET ISMEVA KRALJA ČARLSA! Zbog ovih reči javnost je u šoku, svi se pitaju kako je mogao?!

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/The Sun

Domaćini ovog intevjua bili su voditelji Klif Mišelmor i Brajan Konel, a sve se desilo pre nego što je Čarls zvanično dobio titulu od princa od Velsa.Tema razgovora bila je, između ostalog, njegova buduća supruga i brak.

Da li mislite o dami koju bi princ od Velsa trebao oženiti? Da li ipak treba da bude član kraljevske porodice ili dama sa titulom – pitali su Čarlsa, a on im je odgovorio:

– Pa, valjda vidite da je to strašno teško jer morate zapamtiti da kada se ženite na mom položaju, ženite se nekim ko bi jednog dana mogao postati kraljica i i morate vrlo pažljivo da izaberete. Mislim, ko može da ispuni tu ulogu.

Dodao je da njegova buduća supruga mora biti posebna.

– Jedina prednost braka sa princezom, na primer, ili nekim iz kraljevske porodice je to što znaju šta se dešava. Jedini problem je što ponekad pomislim da bih voleo da se oženim Britankom – rekao je Čarls.

Mnogi su ga ismevali u komentarima.

'Pre i posle Kamile', 'Zvučao je kao Elon Mask', 'Kako je mogao da izabere zmaja Kamilu umesto ove prelepe žene', pisali su mu.

Čarls se oženio princezom Dajanom 1981. Razveli su se 1992. i razveli 1996. godine. Kasnije, 2005, oženio se Kamilom Parker Bouls (75), koja mu je bila ljubavnica niz godina, pre i tokom braka sa Lejdi Di.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz