Pretraži

ISPLIVALI NOVI DETALJI O STANJU SLAVNOG GLUMCA: Lekari ga oživljavali, tvrde da je bio na korak od smrti, oglasila se i porodica

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/This Happened

Još se nalazi na lečenju u bolnici te je sada izvor blizak Džejmiju za Radar Online otkrio da su doktori u jednom trenutku morali da ga oživljavaju. Glumac ima visoki krvni pritisak i stres koji je osećao pre dve nedelje kada se onesvestio, jako je uticao na njega.



Izvor je otkrio da doktori smatraju kako Foks može biti srećan što je živ.

– Džejmi je pretrpeo ozbiljnu medicinsku epizodu i trebala mu je hitna pomoć. Danima je bilo neizvesno i morali su ga oživljavati. Ima sreće što je živ – ispričao je.

– Pati od visokog krvnog pritiska, a doktori kažu da može uzrokovati ugruške u mozgu što dovodi do moždanog udara. Lekari veruju da se ovo spremalo već neko vreme, a da nisu brzo reagovali, Džejmi je mogao da umre – dodao je.

Foto: Youtube printscreen/This Happened

Foto: Youtube printscreen/This Happened

 

Podsetimo, glumac je kada mu je pozlilo snimao Netfliksovu akcijsku komediju 'Back in Action' u Atlanti sa Kameron Dijaz, a članovi produkcije su rekli da se ponašao problematično na setu.

– Nije bilo zabavno biti u njegovoj blizini, pogotovo za Kameron. No čini se da je postojao dobar razlog za to – ispričao je izvor.

Srećom, zahvaljujući brzoj akciji i dobroj brizi, već je na putu da se oporavi. Znamo koliko je voljen i cenimo vaše molitve. Porodica traži privatnost tokom ovog perioda – objavila je Džejmijeva ćerka Korin.

https://youtube.com/watch?v=Oue0RhQdHKk

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz