Pretraži

Isplivali kontroverzni detalji iz života slavnog sportiste: Prevario je suprugu sa čak 60 žena, ona za preljube saznala iz medija, pa napravila HAOS

Showbiz
0
Foto: Nick Laham / Getty images / Profimedia

Jedan od najpoznatijih igrača golfa Tajger Vuds prevario je svoju suprugu sa čak 60 žena, a njihova „tragikomična priča“ sve ostavlja bez teksta.

Jedan od najboljih igrača golfa svih vremena Tajger Vuds osim izvanrednim sportskim uspesima može se pohvaliti i velikim talentom za zavođenje koji mu nije manjkao ni tokom šestogodišnjeg braka sa Šveđankom Elin Nordegren.

Naime, njihova ljubavna priča zahvaljujući mnogobrojnim skandalima i intrigama je inspirativna do te mere da je o Džejms Patison i njihovom ljubavnom životu pisao u svojoj novoj knjizi pod nazivom „Tiger, Tiger“.

Naime, poznati par se upoznao 2001. godine u kući Eline prijateljice, međutim ona je tada bila u vezi, pa nije bilo ni govora o golferu. Ipak, izgleda da su se varnice ubrzo pojavile pošto je ona malo nakon toga raskinula sa svojim dečkom, a 2003. godine je obelodanila svoju vezu sa Vudsom, a potom, već 2004. godine par se verio.

Foto: TIMOTHY A. CLARY / Getty images / Profimedia

U ovom braku njih dvoje su dobili dvoje dece, jedno 2007. godine, a drugo dve godine kasnije. I premda se čini kao da je sve bila jedna idilična porodična priča, njihov brak je bio sve samo miran i idiličan.

Premda je u prvim godinama njihovog braka, navodno, sve bilo u redu, prvi problemi u njihovom životu su se pojavili nakon što su dobili svoje drugo dete. Naime, Elin je tada saznala da joj suprug i nije baš bio veran, te da ju je prevario, i to – sa čak 60 žena!

Prvi put je za prevaru saznala kada je njegova ljubavnica sve obelodanila javnosti, a za druge prevare je saznala putem medija. Njoj se očigledno ovo baš i nije svidelo, pa je jednoga dana odlučila da stvar uzme u svoje ruke. Naime, ona je jednom prilikom uzela golfersku palicu kojom mu je razbila njegov skupoceni automobil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods)


Ubrzo nakon toga ponovo je posegnula za palicom, nakon što je pronašla poruke koje je njen muž slao drugoj verenici, pa je držeći tu istu palicu počela da juri muža po kući. U nadi da će se spasiti on je ušao u automobil kako bi pobegao, međutim automobil se slupao, a zapravo ga je spasila Elin koja je palicom koju je nosila sa sobom razbila staklo automobila, izvukla muža napolje, a potom mu pružila prvu pomoć.

Detalje o ovom događaju je izneo upravo Patison u svojoj knjizi.

„Moja dva policajca stigla su na mesto nesreće i primetili su Tajgera Vudsa kako leži na podu pored svog vozila, dok je njegova supruga bila iznad njega i pružala mu prvu pomoć“, rekao je tada Sajlor, kako navodi autor u knjizi.

Ipak, nesrećna situacija nije spasila njihov brak, a tenzije su se samo povećale, naročito što je Elin ubrzo saznala da je u priči bilo još dosta žena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elin Nordegren (@elinnordegren)


Ona mu je jednom prilikom čak „namestila“ kada se pretvarala da je on, pa je slala poruke hostesi kojoj je navodno igrač golfa otkrio da je jedino nju voleo.

Džejms je u knjizi opisao i kako je na sve to reagovao Vuds. Navodno se zaključao u kupatilo i počeo da šalje poruke ženama s kojima se tada viđao. Međutim, Elin je već poslala glasovnu poruku jednoj od njih – Džejmi Grubs.

Ove kontroverze nisu uticale samo na njihov brak koji se raspao 2010. godine, već i na sportistin ugled, kao i odnos sa prijateljima. Nakon razvoda Elin je dobila 100 miliona dolara, a on je počeo da gubi sponzore.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz