Pretraži

ISPLIVALI DETALJI RAZVODA: Adel će deliti starateljstvo sa bivšim suprugom, a evo šta se dešava sa raspodelom bogatstva

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Recording Academy/GRAMMYs

Za razliku od mnogih razvoda slavnih, ovaj će ostati privatan jer je sud u Los Anđelesu odobrio pevačicin zahtev da sve ostane na nižem nivou.

Prema pisanju "Sun-a", Adel i Simon deliće starateljstvo nad svojim sedmogodišnjim sinom Angelom i nastaviće da "rešavaju svoje probleme".

Nekadašnji bračni par je "veoma posvećen tome da detalje sačuva od javnosti zbog njihovog sina".To u osnovi znači da fanovi verovatno neće otkriti šta se tačno dogodilo sa 171 milion dolara uključenih u razvod ili pojedinosti o "finansijskim, prodajnim ili drugim poverljivim poslovnim podacima".

Otkad su se razdvojili, Adel i Simon se trude da ostave utisak medijima kako su srdačni, pa je način na koji kriju detalje razvoda definitivno dobar.

Prošle godine, izvori su potvrdili da je do njihovog razvoda došlo posle mnogo godina zbog sve zahtevnijih rasporeda Adel koja je "postajala veća i veća zvezda".

Simon je navodno bio zadovoljan i ponosan na suprugu, ali bilo im je teže da se vide i povežu na način na koji su navikli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz