Pretraži

Ispisuje istoriju i nema konkurenciju! Kanje Vest je jedini reper kom je OVO pošlo za rukom

Showbiz
0
Kanje Vest, Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest ne prestaje da niže muzičke uspehe što je upravo i dokaz da je jedini reper koji je uspeo da bude broj jedan u čak 3 dekade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia)

Popeti se na vrh liste Kanjeu očigledno ne predstavlja problem, što je i uradio sa albumom “Vultures“ koji je nedavno ugledao svetlost dana. Zbog svoje muzike Kanje je uspeo da obezbedi sebi to da bude jedini reper koji je broj jedan u čak 3 dekade (2000ih,2010ih i 2020ih).

Vest je postigao svoj prvi Billboard Hot 100 No. 1 sa pesmom „Slow Jamz“ Twiste, na kojoj se pojavio zajedno s Džejmi Foksom u februaru 2004. godine. Njegov drugi No. 1 došao je samo godinu dana kasnije sa pesmom „Gold Digger“ koja je vodeći singl sa njegovog debitantskog albuma „The College Dropout“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia)

Osvojio je svoj treći No. 1 2007. godine, a drugi kao glavni izvođač, takođe 2007. godine, sa pesmom „Stronger“ sa svog četvrtog albuma „Graduation“.

Njegov četvrti ulazak na vrh došao je pre 13 godina zbog pesme Katy Perry „ET“.

Sada kada se vratio na muzičku scenu, neminovno je da će ovaj reper postići još velikih uspeha u budućnosti. Ono što svi sa nestrpljenjem iščekuju jeste i njegov drugi album koji je najavio, ali ga još uvek nije objavio.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz