Pretraži

ISPALILI 14 METAKA NA NJU: Pokušali da ubiju trudnu reperku koja je snimila spot sa Cardi B! Čudo je spasilo

Showbiz
0
Photo: Instagram/yungmiami305

Američka reperka, Jang Majami, koja je u poodmakloj trudnoći je bila meta oružanog napada koji se dogodio ispred jednog muzičkog studija u Majamiju.

——————– Sponsored ——————–


Reperka, čije je pravo ime Kareša Braunli, je izlazila je iz muzičkog studija kada su nepoznati napadači iz automobila u pokretu ispalili 14 metaka u nju.

Međutim, ni ona ni beba čudom nisu povređene, a policija i dalje traga za napadačima. Naime, kako kažu iz policije, projektili su ispaljeni ka njoj dok je bila u kolima, koja su je zaštitila. Ipak, očevici tvrde da je samo čudom ostala nepovređena posle takvog napada.



Jang Majami je bila u vezi sa popularnim reperom Kodakom Blekom, a pošto je on trenutno u zatvoru, snimio je pesmu u kojoj je optužuje za preljubu samo nekoliko dana pre napada.

Kako pišu strani mediji, Kodak je na društvenim mrežama, nakon pucnjave, objavio izvinjenje, koje je kasnije obrisao.

Ipak, kažu da to nipošto nije jedini razlog zašto bi neko hteo da ubije mladu reperku. Naime, ona je prošle godine objavila pismo u kom je izrazila mržnju prema LGBT populaciji. Sumnja se da je zbog toga mogla biti meta napada, ali još više zbog otvorenog izražavanja mržnje prema Haićanima, na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A night out in my @fashionnova

A post shared by Caresha ..💗💋 (@yungmiami305) on Jul 16, 2019 at 8:14am PDT


Reperka je članica grupe "City Girls" koju čine ona i njena saradnica JT, koja se takođe nalazi u zatvoru zbog prevare. 

Koliko je grupa popularna u SAD dokazuju milioni pregleda na Jutjubu. Jedan od najpopularnijih snimaka na njihovom kanalu je spot za pesmu "Twerk" koji su snimile u saradnji sa jednom od najpopularnijih reperki na svetu danas, Cardi B.

Spot ima više od 100 miliona pregleda, a šta je toliko privuklo pažnju, pogledajte sami:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz