Pretraži

„ISCRPLJEN SAM“: Džastin Biber otkazao svetsku turneju zbog pogoršanja zdravstvenog stanja

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Tu vest podelio je na svom Instagram profilu, gde je otkrio da mu se zdravstveno stanje pogoršalo, te da je promoran da prekine turneju "Justice World Tour".



Pop zvezda je na društvenoj mreži napisao da je šest nastupa uživo, koje je odradio nakon što mu je ranije ove godine dijagnostifikovan Remzi Hantov sindrom "uzelo danak".

  • Prošlog vieknda nastupao sam na muzičkom festivalu Rock In Rio i dao sam maksimum ljudima u Brazilu – napisao je Biber i dodao da ga je iscrpljenost dotukla.
Screenshot: Instagram/justinbieber

Screenshot: Instagram/justinbieber

 

Nakon što se savetovao sa svojim lekarima, članovima porodice i tima, pevač je obožavaoce obavestio da mu je zdravlje prioritet u odnosu na turneju.

  • Sada ću napraviti pauzu od turneja. Biću dobro, ali treba mi vremena da se odmorim i ozdravim – napisao je Džastin.

Njegova turneja već je odložena ranije ove godine, jer su pevač i članovi njegovog tima bili pozitivni na korona virus, zbog čega je svetska turneja konačno započela u martu.

Podsećamo, kanadski pop pevač ranije je otkrio javnosti da boluje od virusa koji mu je paralizovao polovinu lica, a u pitanju je Remzi Hantov sindrom. Kako je tada naveo, bolest je pogodila živce uha i lica, zbog čega njegovo desno oko uopće ne trepće.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz