Pretraži

INTERNET SE USIJAO: Jelena Karleuša ponovo srušila Instagram svojim obnaženim izdanjem (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Karleuša je iznenadila neobičnim stajlingom, ali i svojom figurom koju je dovela do savršenstva, a u prvi plan je istakla svoje obline, tj zadnjicu. Takođe pažnju su privukle i pletenice koje su bile na Jeleninoj glavi. 



Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije kojom je pokazala, po mišljenju mnogih, previše i ponovo istakla sve svoje atribute, a drugom fotkom je istakla i svoju snagu.

Pop zvezda je ovom prilikom grudi prekrila oskudim gornjim delom bikinija koji je sačinjen od minijaturnih srca, kao i gaćice, koje najitimniji deo ženskog tela krije ispod jednog srca. 

Pertle od donjeg dela samo su istakle njen struk, koji su u komentarima svi hvalili.  Pevačica je na nogama imala čizme na pertlanje koje su istakle njene dugačke noge.

Na drugoj fotografiji, Jelena je ponela Chanel bokserske rukavice, a njima je pridržavala svoju zadnjicu. 

,,Au, kakva srca, hoću da sam na njihovom mestu", ,,Ona je prava bomba", "Ovo samo ti umeš da izneseš", "Modna ikono" – samo su neki od komentara njenih pratilaca koji su podržali ovaj stajling, međutim, našla se i nekolicina koja je ovaj stajling okarakterisala kao degutantan. 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz