Pretraži

INCIDENT NA NASTUPU: Milica Pavlović objasnila zašto je momku iz publike bacila telefon

Showbiz
0
Photo: Instagram/senoritamilica

Naime, pre dva dana na Tiktoku je postao viralan video sa Miličinog nastupa, koji je podelio je javnost i izazvao burne reakcije kada je pevačiin gest u pitanju.

Njoj je jedan mladić iz publike prišao i pokazao joj telefon, a ona ga je u sekundi bacila iza bine.

  • Odbijam da poverujem da je likuša ladno bacila nečiji telefon tek tako? – glasio je komentar u opisu videa, dok su usledili još gori komentari. 

Milica je rešila da progovori o spornoj sceni i tim povodom je na svom Instagram profilu otkrila šta se zapravo dogodilo.

  • A sada da razjasnimo neke jako važne stvari o kojima se ovih dana toliko priča i polemiše. 
Screenshot: Instagram/senoritamilica

Screenshot: Instagram/senoritamilica

 

Kako je napisala, momak čiji je telefon je pokušao da snimi ispod njene suknje.

– Upozorila sam ga jednom, upozorila sam ga drugi put. Treći put sam reagovala. To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje, zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da "pokušavaju da im se zavuku pod suknju" i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta – napisala je ona.

Screenshot: Instagram/senoritamilica

Screenshot: Instagram/senoritamilica

Kako dodaje, ne sme ni zamisliti kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi muškarci, jer, smatra ona, u pitanju je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema pravo.



– I da ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih uzela telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo i da pokažem takvim muškarcima da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu. Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate. Devojke glavu gore, suprostavite se ovakvim muškarcima i pokažite im gde im je mesto. To što smo nežniji po ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje – poručila je mlada pevačica.

Milica je dobila veliku podršku od svojih fanova, a oglasile su se i poznate ličnosti, među kojima je i članica grupe "Hurricane" Sanja Vučić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz