Pretraži

,,IMAO SAM POTREBU DA KAŽEM“: Andrija Milošević bez dlake na jeziku o današnjim međuljudskim odnosima

Showbiz
0
Photo: Instagram/andrijamilosevic_official

Jedan od voljenijih glumaca današnjice često na svoj nalog kači svakodnevno sadržaj koji zasmejava njegove pratioce na Instagramu, ali sada je odlučio da se svojoj publici obrati sa malo ozbiljnijim sadržajem. Glumac je podelio savet koji je dobio od svog profesora, a tiče se predrasuda i zajedljivosti, koje su sve češća pojava danas. 

Imam nešto potrebu da vam kažem. Jednom prilikom je moj profesor Bora Stepanović rekao ,,Andrija, ukoliko pobedite provinciju u sebi, utoliko ćete biti bolji čovek. Ja sam to ozbiljno shvatio, i onda kada sam u jednom trenutku pobedio te predrasude ja sam doživeo i neke neprijatnosti od ljudi koji su mislili i misle da su predrasude te koje vas određuju i da vam daju identitet. Međutim, ja sam onda iz inata počeo da volim ljude jer sam shvatio u kakvim društvima živimo,  pa sam onda iz inata počeo da poštujem ljude, da respektujem ljude, da onoga ko je drugačiji od mene apriori ne diskvalifikujem ko čoveka, nego da ga sasluša, da vidim je l mogu nešto da naučim od njega. I kako sam ja krenuo da konzumiram ljudskost, ja sam, čoveče Božiji, shvatio da sam ja sve lepši i lepši. Znači širite ljudskost i dobrotu i bićete lepši, majke mi – istakao je glumac. 

Ispod videa je dobio pregršt poruka od svojih kolega, a neke od njih su i Sara Jo, Lena Kovačević i mnoge druge ličnosti sa javne scene. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz