Pretraži

„IMAM PLANOVE ZA SVOJU KARIJERU“: Sin Emine Jahović podelio posebne trenutke sa mamom, pa otkrio nešto više o sebi

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/yaemina

Ona mu je tom prilikom uputila emotivnu poruku i navela da je on "zaštitnik njihove porodice". Jaman je napunio 15 godina, a svojim izgledom je već počeo da privlači pažnju devojčica, te se ispod Emininih slika često mogu pročitati komentari na račun izgleda njenog starijeg sina.



Pevačica se vratila nastupima i nalazi se, poput većine naših pevača, na crnogorskom primorju. Jedan njen nastup je nedavno bio poseban za nju, s obzirom na to da je upravo Jaman izašao na binu sa njom i pozdravio publiku.

Jaman je tom prilikom dao i izjavu za medije i naveo da je svestan majčine popularnosti i karijere.

Da znam koliko je moja majka cenjena u Srbiji i Crnoj Gori. Ona takođe mnogo voli svoje fanove i zahvalna im je na ljubavi kojoj joj pružaju. već sam bio na koncertima svoje majke kao mali, ali ih se ne sećam. Ovo je prvi put da sam sa njom izašao na binu. Zato je ovo veče za mene jako posebno – rekao je Jaman – rekao je dečak za "Kurir".

Emina aktivno radi na novoj muzici, pa je Jaman otkrio koja mu je omiljena majčina pesma, ali i da li i sam gaji interesovanje za muziku.

Najviše mi se dopada pesma "Slagaću vas sve". Nova je pesma, ali je prosto savršeno. Zapravo imam planove za svoju karijeru. Dopada mi se posao DJ, ali zanimljivo mi je i samo produciranje muzike. Možda se promene planovi, ali za sada sam fokusiran na to. Nikada nisam pokazao interesovanje za pevanje. Volim da kreiram i stvaram muziku, a ne da pevam.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz