Pretraži

„IMAM OMILJENOG PEVAČA“: Džordži fascinirao fanove svojom prvom pesmom (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJ

Gledaoci su sinoć u epizodi show-a imali priliku da premijerno odslušaju njegovu pesmu i da saberu celokupne utiske o novoj numeri.



Couch-evi su sa oduševljenjem ispratili čitav spot i pesmu, a Džordži je bio preplavljen emocijama.

Numera je veoma zanimljiva, neobičana i strastvena, a Đorđe je pokazao kroz ovu pesmu da će biti veliki umetnik, što je potvrdio i Darko Dimitrov.

U spotu je imao i plesnu partnerku koja je dočarala celokupnu atmosferu, a učesnik IDJShow-a je prikazao i svoj glumački talenat.

Džordži je mnogobrojnim komentarima dokazao da je potencijalni favorit, a njegovi fanovi nisu štedeli lepe reči za njegov prvi singl.

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV


 – "Nemam ni omiljenog glumca, ni omiljenu boju, ni omiljenu hranu, ali imam omiljenog pevača! Bravo Džordži, od audicije si me očarao", "On je meni neka dobra kombinacija The Weeknda i Michael Jackson!" – pisali su ljudi u komentarima ispod pesme.

Ćulafić je radio pesmu sa timom Teodore Džehverović, odnosno sa Markom Morenom i Vuksanom Bilanovićem, koji su pokazali još jednom da su velika imena u muzici što i Džordžijeva numera dokazuje.

Ukoliko niste poslušali pesmu, imate priliku da odslušate, ali i pogledate spot na Jutjub kanalu IDJVideos ili na linku ispod:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz