Pretraži

,,IMAM NEKOG I JAKO SAM VOLJENA“: Kija Kockar otkrila čime se bavi njen partner

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pevačica Kija Kockar i naša novinarka Nina Stamenović zajedno su farbale jaja i usput razgovarale o ljubavnom životu popularne pevačice, te je ona ovom prilikom istakla da je vrlo ispunjena na emotivnom polju.

Znam da je mnogima pitanje da li sam sama, da li imam nekoga i tako dalje, imam i jako sam voljena -istakla je Kija.Iako nismo očekivali ovakav odgovor Kija je ipak odlučila da sa nama podeli informaciju i ko je njen partner.

On je Irac i radi u Ministarstvu u Irskoj, sada da li je to tačno ili ne to vi proverite – dodala je ona kroz smeh.

Nakon toga Kija je istakla da ipak svoju intimu nikada neće deliti u javnost i da će se truditi koliko god je to moguće da partnera čuva od očiju javnosti.

Ne, ne. Nikada neću pričati o svom intimnom životu, mislim mogu pričati kao o nekoj osobi koja je iz Irske, ali ne želim da delim svoju intminu – ispričala je ona.

Kako je izgledalo farbanje jaja sa Kijom Kockar, ali i kako je bilo na proslavi rođendana influenserke Anne Lazarević, i na promociji brenda čarapa Marije Mikić, kao i još puno zanimljivih priča iz sveta poznatih možete ispratiti večeras u 20 časova na IDJTV kanalu. Premijera na jutjubu zakazana je za ponedeljak u podne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJTV (@idjtv.official)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz