Pretraži

,,IMAM JOŠ PROJEKATA KOJI SU MNOGO VEĆE ZEZANJE“: Leon ponovo prozvao Breskvicu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/leon_music1

Leon je najavio nove projekte, koji su prema njegovim rečima, veće zezanje od onoga što je bilo sa Breskvicom, koja je ranije njihovu duetsku numeru nazvala "zezanjem".

  • Ej, samo da vas obavestim, imam još projekata koji su mnogo veće zezanje od ovog što je iscureo… Nego se nešto razmišljam da vam zapakujem to u jedan paket zezanja i objavim album kroz neko skorije vreme, a? – napisao je on na Insta storiju i stavio anketu ispod.


Podsetimo, Leon je optužio Breskvicu da mu nije platila za pesmu "Sama", koja je iscurela, i otkrio za IDJTV portal da su imali dogovor, ali da ga ona nije ispoštovala.

  • Mi smo bili u fazonu ,,Ok, aj čuvaćemo pesmu". Ko zna, možda ima probleme sa menadžerima, nismo hteli da ima bilo kakav pritisak. Ja sam nekada bio u tom fahu. Pustili smo je, dali smo joj prostor, da bi ona samo na kraju izbacila na Insta stori da je ta pesma iscurela. Ja to nisam ni znao, tačnije niko od nas. Bukvalno je rekla da je to bila za**bancija. Da ja to nisam promovisao, da nisam ja lično njoj hajpovao pesmu u svakom intervjuu u kom sam mogao, ne znam… Neprofesionalno je sa njene strane. Mi smo odradili sve što je do nas. Ispoštovali smo je maksimalno. Nama su druge velike zvezde tražile da rade duete za tu pesmu, a mi smo ih odbijali, jer smo njoj obećali, a mi smo lojalni u svakom pogledu. Čekali smo je tri meseca, nismo dobili nikakav keš, ali to je sada čak i manje bitno, nama je najbitniji rispekt i ugled. Zato sam se ja iznervirao i reagovao. Nema potrebe da priča da je to bilo zezanje, a nije. Mi kao cela ekipa baš ozbiljno radimo, maksimalno smo je ispoštovali, a ona nas je samo srozala – objasnio je on.
Photo: Instagram/leon_music1

Photo: Instagram/leon_music1

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz