Pretraži

„IMALI SMO PUNO PROBLEMA“: Luna i Marko otkrili kako je Mija podnela njen prvi let avionom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Oni su sa njihovom naslednicom otišli na letovanje, a za destinaciju su ovog puta izabrali Tursku, antalijsku regiju.



Kako se njihov odmor privodi kraju, bivši rijaliti par snimio je videu u kojem su sumirali svoje utiske sa putovanja i otkrili kako je Mija podnela njen prvi let.

Na početku snimka, oni su rekli da su imali manjih problema u putu do aerodroma, te su u poslednjem trenutku stigli da se čekiraju. 

  • Sad ćemo da vam kažemo kakvih smo problema imali po dolasku. Imali smo presedanje, dva leta, čekali u Istanbulu dva-tri sata, nismo mogli da nađemo direktan let. Meni je bilo jako naporno, još sa bebom. Ipak, Mija je odlično podnela sve to. Tokom prvog leta je spavala, a na drugom je bila vesela i igrala se – započela je Luna.
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

 

Marko je dodao da se Mija ipak malo uplašila prilikom poletanja, ali da se na kraju sve završilo dobro.

  • Uglavnom smo odmarali na letovanju, beba je prvi put ušla u more i oduševila se. Ići ćemo ponovo na more sa njom, jer se odlično pokazala – rekli su Marko i Luna i dodali da su imali nesporazum na aerodromu.

  • Markov kofer nije bio poslat za Tursku već je ostao u Beogradu, naknadno su nam poslali stvari…Takođe, imali smo problem sa pasošima, bilo je haotično – objasnili su oni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz