Pretraži

,,IMALA SAM OSEĆAJ DA JE NADMEN I NAFURAN“: Teodora iskreno o Devitu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

S obzirom na to da je ovo Devitovo prvo televizijsko gostovanje, želeli smo da ga publika što bolje upozna, te su na njegovi bliski prijatelji i kolege otkrile vrlo zanimljive detalje iz njegovog života.



Poznato je već da su Devito i Teodora vrlo bliski prijatelji i da su zajedničkim duetom "Vudu" napravili veliki bum na našoj muzičkoj sceni, te nam je ona ovom prilikom otkrila i kako su se oni upoznali.

– Moram reći da negde naše to druženje na samom početku možda i nije bilo toliko blisko. Imala sam osećaj da je onako nadmen nešto nafuran, da nije specijalno raspoložen za dublje druženje sa mnom. Međutim, onog trenutka kada sam izaša iz rijalitija, i kada sam ga videla kada smo bili na ručku bila sam u fazonu ,,Čoveče ti si se promenio, nešto se sa tobom desilo" – istakla je ona.

A onda nam je otkrila i kakav je on kada je muzika u pitanju.

Počeo je on nama da pušta neke pesme, i moram da budem iskrena ja nisam verovala od samog početka u Devita. Jako mi je krivo, ali valjda zato što kada mi je puštao tu muziku, to meni nije bilo dovoljno komercijalno, ja sam bila u fazonu da to neće proći, možda će neki ljudi skapirati, ali moje mišljenje tada da većina neće – dodala je ona.

Devito nije krio oduševljenje kada je video reči hvale koje imaju njegovi prijatelji i kolege, a šta su nam to otkrili Dušan Petrović, Moreno, Mike Ride, menadžerka Sandra i Leon, pogledajte u novom izdanju emisije IDJHOT.
 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz