Pretraži

,,IMALA SAM JAKO TEŠKE TRENUTKE“: Kija Kockar otvoreno o medijskom pritisku i popularnosti

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Otkako se pojavila na sceni Kristina se odlično snalazi u svetu šou-biznisa, a našoj voditeljki Danici Nikolić je otkrila šta to ima u sebi.

  • Imam urođenu tu snalažljivost, jer u tom trenutku nije bilo pitanje, a ni sada, da li imaš iks faktor, bilo šta, da li te neko traži ili ne. Nego to što ti je dato kako ćeš da iskoristiš i šou-biznis. Ja sam vrlo dobra u biznisu. Ceo život radim, više od pet godina, radila sam sa ljudima i različitim nacijama, navikla sam na veoma veliki pritisak – rekla je pevačica.

Kija je istakla da je na početku veoma lako prihvatila sve što donosi šou-biznis iz jednog razloga.

  • Tu je bio neki početni adrenalin, nešto novo i zanimljivo. Snašla sam se upravo što sam ceo život radila sa ljudima i pritisak sa mog prethodnog posla me je naučio da uvek imam osmeh na licu i da se borim sa svim nedaćama i svim pozitivnim i negativnim stvarima koji dolaze u tom trenutku – objasnila je ona.


Kristina je otkrila da li je prilika koju je dobila da uđe u svet poznatih najbolja koja joj se pružila pre tri godine, pa je progovorila o pritisku sa kojim se suočava. 

  • Često sam sebe preispitivala oko toga zato što sam imala jako teške trenutke da se borim sa pritiskom, ne negativnim, jer ja sam osoba koja je u prošlosti imala najpozitivniju podršku. Više sam se borila sa pozitivnom podrškom, time što su svi želeli da se mešaju u moj život. Mislim na sve i na taj pritisak medija da stalno očekuju od mene da budem tu da im odgovorim na svako pitanje, da budem za svaki intervju tu – rekla je pevačica za IDJTV i dodala da nikad nije želela da bude pevačica u Srbiji, odnosno u regionu.

-Želela sam da budem svetska pevačica. Pod tušem svi smo snimali spotove, kao klinci smo hvatili one četke. To je sasvim normalno, pogotovo devojčice da razmišljaju o tome. Evo moja sestričina hoće da bude glumica, ali nisam imala te ambicije. Moje ambicije su bile potpuno drugačije. Kada su me pitali za želje za 2021. godinu, poželela sam sebi prilike, a one su nešto najlepše što može da se desi u životu. Ja sam dobila priliku, ugrabila sam je i našla sam se ovde – zaključila je ona.

U novom "IDJHOT Specijalu", koji se emituje petkom od 20 sati na IDJTV-u, možete saznati više detalja o Kiji, koja je govorila i o 2019. godini, koja je za nju bila jedna od najtežih, svom emotivnom životu, ali i o emocijama koje doživela nakon rijalitija.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz