Pretraži

,,IMALA JE VELIKI PRITISAK KAKO ĆE ONA IZAĆI U NOVINAMA“: Sloba Radanović otkrio kako je ušao u vezu sa Jelenom, ali i šta ju je uplašilo

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/IDJTV

Sloba nerado govori o svom privatnom, odnosno ljubavnom životu, i akcenat stavlja na svoju muzičku karijeru, ali je u našoj emisiji voditeljki Danici Nikolić ispričao kako je sve počelo.

  • Mi smo se upoznali na jednoj proslavi u Beogradu, posle toga se nismo čuli baš dugo nešto, godinu dana. Tek posle toga smo ponovo obnovili kontakt, ali nije bilo ništa obavezno – priznao je pevač i dodao kako je ona njemu prva prišla.

Radanović je istakao kako se nisu dugo čuli i videli nakon toga.

– Nije bilo to neko ljubavno dopisivanje, jednostavno baš prijateljski, spontano se sve desilo. Posle prvog viđanja shvatio sam da u stvari imam neke emocije prema njoj i to se održalo da danas i drago mi je zbog toga – objasnio je u emisiji.



Takođe, voditeljka Danica Nikolić je primetila da je Jelena velika podrška Slobi na nastupima i na snimanju spotova, što je on potvrdio.

  • Jeste, uvek se potrudi da i šta ja ne vidim, da ona vidi, da mi se uvrnula nogavica ili bilo šta. Ona prvenstveno voli to što radi i drago joj što sam srećan zbog toga što radim. Prvenstveno voli kada sam ja ispunjen time. Sve je u zdravoj atmofseri – kazao je pevač.

Sloba je priznao da je Jelenu u nekom trenutku uplašila velika medijska pažnja jer je on javna ličnost.

  • Ne voli jednostavno, ona nije iz te priče. Živela je skroz neki drugi anoniman život i nju je sve to malo zateklo. Čak se bila i prestravila u jednom trenutku. Ona nije mogla da veruje da su nas čekali bukvalno ispred moje zgrade, iz žbunja su nam izletali paparaci i novinari da nas uslikaju. Bio joj je veliki pritisak, kako će ona u novinama. Ja sam joj rekao da ne treba to uopšte da je tangira. Ona nije ni svesna koliko sam ja bitan tim nekim ljudima, paparacima i novinarima. Oguglala je i što se tiče komentara nekih zlih koji prave lažne profile – zaključio je on.

Više detalja o Slobi Radanoviću, njegovoj karijeri i životu, Relji Popoviću, Dadi Polumenti i drugima možete saznati u novom izdanju "IDJHOT-a" koji se emituje večeras u starom terminu od 20 sati na IDJTV-u, a na IDJTV Youtube kanalu u ponedeljak u 12 sati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz