Pretraži

IMAJU JEDAN USLOV: Uraganke će ponovo nastupati zajedno, a evo koju cifru traže za to!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Međutim, Ksenija je pre dva dana u jednom gostovanju otkrila da su ona, Sanja i Ivana spremne da se ponovo okupe kada bi im neko ponudio veliku sumu novca za to.



 Drago mi je što nijedna od nas nije odustala. Ako nas neko pozove za dobru cifru, spajamo se i dolazimo zajedno – otkrila je bivša Kneževićeva tada.

Nakon toga, u medijima se pojavila informacija da bi se devojke bez problema okupile i zajedno pevale na privatnim proslavama i svadbama, a za takav angažman tražile bi, ni manje, ni više nego 50.000 evra.

  • Grupa "Hurricane" je odlično radila, devojke su bile tražene po svim klubovima, ali i privatnim slavljima. Pravile su fenomenalnu atmosferu pesmama, plesom, ali i koketiranjem sa publikom i gostima. Bend se raspao, započele su solo karijeru, ali ih ljudi i dalje traže! Žele da ih slušaju, i to isključivo zajedno! I to ne samo menadžeri klubova već i oni koji organizuju privatna slavlja i svadbe – priča dobro obavešteni izvor Informera.
Hurricane

Hurricane

 

Prema njegovim rečima, "uraganke" su rešile da podignu sebi cenu:

Već nekoliko nedelja vlada opšta pomama za njima, ali odbijale su sve ponude, jer im je nuđena cifra za koju su do sada nastupale – 30.000 evra. Ukoliko im neko da više para, rado će pevati zajedno. Njih tri nisu u svađi, redovno se čuju i podržavaju jedna drugu. Zato im i ne bi bio problem da nastupe zajedno, a jedini uslov im je da za to dobiju 50.000 evra – navodi taj izvor i dodaje da se bend raspao jer su Sanja, Ksenija i Ivana želele da zarađuju više novca.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz