Pretraži

,,IMAĆEMO JEDAN OD NAJUSPEŠNIJIH PROJEKATA“: Darko Dimitrov o žiriranju u IDJShow-u (VIDEO)

News
0
Screenshot/Youtube/IDJTV

IDJ produkcija otkrila je da će u ulozi IDJcoach-a biti Relja Popović, Darko Dimitrovi Teodora Džehverović.

Muzički producent Darko Dimitrov za naše kamere otkrio je i da li je spreman za ovaj do sada neviđeni projekat na našim prostorima.

Baš mi je drago što ću žirirati u IDJShow-u, mislim da će show biti fantastičan i da će ceo Balkan da vidi da imamo mnogobrojne talente koji će biti jedni od najvećih vodećih zvezda na Balkanu. Hoću da im dam svoje iskustvo i svoje znanje, da im pomognem, da brzo uhvate ritam sa najuspešnijima – istakao je on.



Takođe, Darko nam je ovom prilikom otkrio i kakva su njegova očekivanja kada je celokupan show u pitanju. 

– Ne očekujem ni ništa manje, ni ništa više. Očekujem da to što IDJ radi do sada i samo produži, toliko mi je dovoljno da verujem u projekat. IDJ je do sada pokazao da sve što su radili su radili najprofesionalnije, najkvalitetnije, ako se produži na taj ritam, mislim da ćemo imati jedan od najuspešnijih projekata na Balkanu – dodao je on.

IDJShow ulaže million evra u razvoj 12 novih karijera, a fokusiran je na digitalne medije, što ga čini prvim regionalnim talent show-om u okviru kog će učesnici razvijati i svoje digitalne platforme, te tako dobiti i priliku da od mikro-influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

Zbog velikog interesovanja rok za prijavu za IDJShow produžen do 1. marta, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka: www.idjshow.com.

Novo izdanje emisije IDJHOT možete pogledati u videu ispod teksta.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News