Pretraži

IMA PUNU PODRŠKU RASTINE MAJKE: Ana Nikolić napravila prekretnicu u životu

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ananikolicofficial

Naime, Ana je više puta isticala javno da je ostala u dobrim odnosima sa nekadašnjim mužem, a sada je i javno progovorila o nedavnoj poseti Rasti, dok on boravi u pritvoru. Pevačica je reepra posetila kako bi razgovarali o vaspitanju njihove ćerke Tare, te su tako i dodatno popravili svoj odnos. 

  • Sve me je pogodilo, on nije moj bivši muž, on je Tarin tata, a ja tatu nemam, vređate me na više nivoa i ne dozvoljavam. On je najdivniji otac, to je neopisiva ljubav, znam koliko je hendikep kad nemaš oca, kad rano ostaneš bez njega, zbog toga pišem postove i pretim. Sve što kažem upotrebi se protiv mene. Svoj posao rade advokati, a i državni organi. Ja sam uvek uz njega bila i javno – izjavila je pevačica u jednoj emisji. 

Pored toga što je Nikolićeva odlučila da u ovim teškim trenucima čvrsto stoji uz Rastu, opredelila se na korak koji će joj promeniti život iz korena. Ona je odlučila da započne studije medicine, a u tome ju je podržala i Rastina majka. 

– Radno sam, fenomenalno, niko nikad ne bi rekao da želim da budem doktorka. Moja bivša svekrva mi je poslala koji su predmeti, kako se popunjavaju uplatnice, ona me je ozbiljno shvatila, želim da upišem medicinu, ne privatne fakultete – rekla je Ana, pa dodala:

  • Mene je ovo inspirisalo da se posvetim naukama koje sam želela kao devojčica od 17 godina, a moja mama koja mi je pričala da ću raditi sa bolesnim ljudima, a ja i sad radim sa bolesnim ljudima, tako da ću učiti psihijatriju i plastičnu hirurgiju – zaključila je Nikolićeva. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz