Pretraži

„Ima naviku da se vraća bivšima“: Holivud bruji o pomirenju Kendal Džener i repera, viđaju se u tajnosti

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/kendallsjbr, badbunnytdr

Čini se da se ljubav između para koji je obeležio prethodnu godinu, Kendal Džener i Bed Banija, ponovo rasplamsava!

Krajem 2023. godine, u decembru, fanove je iznenadila vest da je došlo do raskida između supermodela Kendal Džener i izvođača Bed Banija. Iako je ovo bio neočekivani par za mnoge, vremenom je njihova veza postala glavna tema na društvenim mrežama, te su brzo stekli veliku podršku.

Sada stižu vesti koje će obradovati one razočarane raskidom poznatog para. Kendal i Bed Bani počeli su ponovo da se viđaju i to sve ćešće.

Najpre su glasine o pomirenju počele nakon dočeka Nove godine, kada je jedan manekenkin prijatelj objavio snimak vatrometa sa egzotične destinacija, na kojoj se nalazila i Kendal, a ono što su mnogi primetili jeste reperov glas koji čestita novu godinu na španskom.

Oni su se od tada videli još nekoliko puta, a kako neimenovi izvor za „US Weekly“ navodi njihovo pomirenje nije iznenađenje za njene prijatelje.

„Kendalini prijatelji uopšte nisu iznenađeni što se ponovo viđa sa Bed Banijem. Oni su i mislili da može doći do ovoga, s obzirom na to da ona ima naviku da se vraća bivšima. Situacija je takva da se oni nisu u potpunosti pomirili, ali su se videli nekoliko puta od raskida u tajnosti“, naveo je izvor.

Podsetimo, Dženerova i reper su prvi put povezani u februaru 2023. godine. Oni su nekoliko puta viđeni po restoranima, u izlascima, sa prijateljima i na košarkaškim utakmicama, ali su svoje prvo javno pojavljivanje za medije imali tek u septembru na Nedelji mode u Milanu.

Nepuna tri meseca kasnije i ni punih godinu dana od vesti o njihovoj vezi par je odlučio da stavi tačku na njihovu ljubavnu priču.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz