Pretraži

IMA ISTETOVIRAN NJEN LIK, ALI TO NIJE SVE: Bivši verenik Lejdi Gage joj je priredio iznenađenje za rođendan

Showbiz
0
Photo: Instagram/ladygaga

Bivši verenik Lejdi Gage, Kristijan Karino, koji je inače i agent za talente, priredio joj je na njen rođendan jedno iznenađenje.Kristijan je objavio video snimak neon svetlećih slova na kojima piše „Voleo sam te“, ali jedno slovo se pali i gasi, te poruka glasi i „Volim te“. On je ovaj video objavio na svom Instagram storiju, i to baš na dan kada je Lejdi Gaga rođena.

Fanovi su uvereni da je ovo poruka koju joj je poslao putem ove društvene mreže.

Gaga i Karino su bili u vezi od 2016. do 2020. godine. Verili su se 2017. godine, a ona je to potvrdila 2018. godine. Par se rastao tokom pandemije koronavirusa. Ono što je interesatno jeste da je Kristijan Karino oduvek bio vatreni fan pop zvezde – na jednoj ruci ima istetoviranu njenu glavu.

Na svom Instagramu retko kači svoje fotografije. Uglavnom objavljuje Lejdi Gagine selfije, ili njihove zajedničke fotografije sa ljubavnim opisima poput – „Ona je moje utočiste“, „Moj dom“, „Ljubav“ i slično.

Američki mediji pisali su o tome da se ovaj agent za talente nije odvajao od Lejdi Gage tokom čitave njihove veze. Zabeleženo je da je sa njom bio u gotovo svakom trenutku javnog pojavljivanja – od dodele nagrada na kojima je prisustvovala, do snimanja filmova, rada u studiju, odlaska do prodavnice i slično.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz